Bezártuk a Savoya Parkban lévő üzletünket

2019-12-30

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Savoya Parkban lévő üzletünket bezártuk. 
A Savoya Parkhoz közeli üzleteink: 1116 Budapest, Sztregova u. 22-28, és az Allee Bevásárlóközpont.
Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal várjuk Önöket a Go print üzletlánc többi boltjában. 

 

vissza

Galéria a pólónyomás webáruházunkban

2015-10-01

Pólónyomtatás webáruházunkat új lehetőséggel, szolgáltatással bővítettük.
Már nem csak saját fotót tölthet fel, hanem több millió képet tartalmazó galériából választhat pólójára fotót, ábrát.

 

Böngésszen kedvére, és válasszon a hangulatához, pólójához, mondanivalójához, vagy az alkalomhoz illő fotót, vagy vektorgrafikus képet.

vissza

Nyomtasson androidos készülékével a Mobil nyomtatás appal!

2015-05-22

Nem baj, ha nincs kéznél printer, vagy éppen úton van – Mobil Nyomtatás appunkal bárhonnan rendelhet nyomtatást az okostelefonjáról. A nyomtatandó fájlokat pár kattintással elküldheti nekünk, majd átveheti a kész nyomtatást a legközelebbi üzletünkben.

Manapság a fél életünket okostelefonon éljük, ezért logikusnak tartottuk, hogy a nyomtatás rendelést is eléretővé tegyük onnan – a nyomtatandó fájlokat így nem kell a számítógépre, pendrive-ra menteni, ehelyett közvetlenül a mobilról küldheti el őket nyomtatásra hozzánk. 

Sőt, a mobilos rendelés lehetősége sok esetben nagy segítség lehet: ilyen például, ha ügyintézéshez, üzleti tárgyaláshoz lenne szüksége egy dokumentumra, az egyetemről, iskolából hazafelé kellene gyorsan kinyomtatni az esti tanuláshoz az anyagot, esetleg elromlott, vagy kifogyott a tinta az otthoni printerből.

Mobilos rendelés akár extrákkal

A Mobil Nyomtatás appot Android operációs rendszerrel működő telefonon vagy tableten lehet használni, a 2.2-es szoftververziótól fölfelé.  A rendelés menete egyszerű: az appot megnyitva rögtön arra a képernyőre jut, ahol a nyomtatásra szánt fájlokat kell feltölteni, egyszerre maximum 5 darabot. A Tovább gombra nyomva az Adatok fül következik, ahol először is ki kell választania azt a Go print üzletet, ahol át szeretné venni a nyomtatást, majd be kell írnia nevét, telefonszámát és e-mail címét. A személyes adatokra azért van szükség, hogy kollégáink azonosítani tudják, amikor átveszi a rendelést. 

A nyomtatás rendelésnél a „Megjegyzés” mezőben írhatja le, hogyan kéri a nyomtatást: színesben vagy fekete-fehérben, hány példányban van szüksége a dokumentumokra, illetve kér-e laminálást, spirálozást, stb. A Go print ezen a téren biztosan többet tud, mint az otthoni nyomtató, hiszen ilyen extra szolgáltatásokat is tudunk vállalni, valamint gyorsan nagy példányszámban nyomtatni. Ha ezekkel a kérésekkel kapcsolatban kollégáinknak további kérdései lennének, akkor a megadott telefonszámon vissza tudják hívni Önt, ha viszont egyszerű nyomtatási feladatról van szó, akkor nincs szükség további egyeztetésre. 

Az adatösszegző fülön még átnézheti, mindent jól adott-e meg, és a következő gombnyomással már be is küldheti a rendelést. Fizetnie előre, az appon keresztül nem kell: a nyomtatás és egyéb szolgáltatások költségét az üzletben kell rendeznie, amikor átveszi a dokumentumokat.

Megosztással is küldhet fájlokat

Előfordulhat, hogy a mobilkészülékén a tallózás funkció nem használható a letöltött fájlok eléréséhez, ami a telefon szoftverváltozattól függ. A Google saját Android-verziói lehetővé teszik bármilyen letöltött fájl betallózását, viszont a gyártók által személyre szabott felületeken (pl. Samsung, HTC készülékek) ez nincs feltétlenül így, és lehet, hogy csak a képgaléria vagy más appok érhetők el a fájl megnyitásánál. 

Ilyenkor az appon kívülről, a fájlkezelőben vagy máshol a „Megosztás” funkciót használva érheti el a Mobil nyomtatás appot – ha az telepítve van a készülékre, akkor így, kívülről is lehet küldeni bele fájlokat nyomtatásra.

Próbálja ki appunkat, és egészítse ki okostelefonját a kényelmes nyomtatás rendelés funkcióval! A fővárosban járva mindig lesz Önhöz közel egy olyan üzletünk, ahol gyorsan és kényelmesen átveheti a nyomtatandó fájlokat, bármilyen helyzetben legyen is szüksége nyomtatásra.

Letöltés: Go print Mobil nyomtatás app a Google Play Áruházban

Instrukciók az app használatáról röviden (kattintásra nagyobb lesz):

Nyomtatás mobilról (6)

vissza

Vászonkép

2014-12-13

Új szolgáltatásunk a vászonkép készítés vakrámával. 

Az Europarkban, valamint a 1116 Budapest, Sztregova u. 22-28 címen lévő boltunkban, helyben készítjük, de bármelyik üzletünkben megtekinthet egy-egy mintaképet és megrendelheti a vászonképet saját fotójából. 

 Nagyszerű ajándék, és lakásdekoráció.

vissza

Kedvezményes sürgősségi felár decemberben.

2014-11-24

Hogy ne csak időt takaríthasson meg, december 1-től karácsonyig a saját fotóval ellátott ajándéktárgyakat megrendelheti üzletünkben egy órás elkészítési határidővel.
Akciónk keretében a sürgősségi felárat  több mint 50 % - kal csökkentjük, így amíg ön bevásárol, elkészítjük a megrendelt ajándéktárgy saját fotóval nyomtatott feliratozását 490,- Ft-os sürgősségi felárral.

Sürgősségi felár egy órás elkészítési határidővel:  990 Ft helyett 2014. december 1-től 2014. december 24-ig, 490,- Ft.

 

 

vissza

Elindultak a Go print üzletek weboldalai!

2014-04-22

Kedves Látogatóink mostantól naprakész információkat találnak weboldalainkon, és bárhol, bármikor tájékozódhatnak üzleteink kínálítáról, nyitva tartásáról.

vissza

Nyomtattasson androidos készülékről mobil nyomtatás alkalmazással

2015-04-21

Letölthető az ingyenes mobil nyomtatás alkalmazásunk.

A Play áruházban keressen rá a goprint-re, vagy a mobil nyomtatás-ra és

nyomtasson androidos okostelefonról

ingyen letölthető alkalmazásunkkal

Androidos készülék esetén klikkeljen a Telepítés -re

vissza